Gelderland


boerengolf.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Gelderland
Anna Maria Hoeve
Boerengolf de anna maria hoeve -. boerengolf de anna maria hoeve is een prachtige boerengolfbaan in de landerijen van lunteren. u kunt er niet alleen boerengolfen, maar ook oud hollandse spelen beoefenen en barbecueen.
http://www.anna-maria-hoeve.nl

Boer En Golf
Www.boer-en-golf.nl | welkom | winssen in de buurt van nijmegen. boerengolf in de buurt van nijmegen voor een familiedag, personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. boerengolf in de open natuur!
http://www.boer-en-golf.nl

Boerengolf
Boerengolf brabant, limburg, gelderland, ... pagina met een overzicht van boerengolf locaties in noord-brabant, gelderland, limburg, utrecht, friesland, overijssel, ...
http://boerengolf.startspot.nl

Boerengolfenspijk
Boerengolf enspijk | een landelijk dagje uit. een gezellig dagje uit met vrienden, familie of collega\'s beleeft u bij ons op de boerderij. struin lekker door het weiland en geniet van de natuur!
http://www.boerengolfenspijk.nl

Degoedehoop
Camping de goede hoop - de gezelligste familiecamping in de achterhoek
http://www.degoedehoop.nl

Ertussenuit
Boerderijsport in gelderland. overzicht van boerderijsport in gelderland. in onze uitgids vindt u per provincie vindt u een een overzicht van boerderijsport en andere tips voor een dagje uit.
http://www.ertussenuit.com/links/96-7-1.htm

Vossegat
't vossegat, dé locatie voor een feest, gezins- of bedrijfsuitje!. 't vossegat in uddel (meerveld) is de ideale locatie voor een spetterend feest of een leuk bedrijfsuitje!
http://www.vossegat.nl

Gerelateerd
 • Opening nieuw fietspad bos Clinge
  Zeeuwseregio.nl biedt continu het laatste Zeeuwse nieuws en actuele weer- en verkeersinformatie. Daarnaast vindt de bezoeker op deze site een uitgebreide Zeeuwse agenda en interessante artikelen in de themarubriek Business.
 • Van boerengolf tot empanadas: veelzijdige benefiet ten voo..
  Iedereen is welkom op de benefietnamiddag ten voordele van het Ecuadoriaanse Taporiproject op zaterdag 19 april. Met een dag vol sport en spel, eten en dri...
 • Bestemming? Onbekend!
  Een bijzondere uitnodiging circuleert op de redactie. Of we zin hebben om een weekendje weg te gaan. Nou ja, dat ligt eraan waar naartoe. Dat zeggen we niet. Okť? maar wel in Nederland? Ook geheim. Wat moeten we dan doen? Dat merken jullie wel op de plaats van bestemming. Maar die weten we niet! Krijg je te horen per post de dag voor vertrek. Spannend!
 • Boerengolf in domein De Putten voor jong en oud
  Domein De Putten in Kasterlee pakt dit jaar uit met een leuke attractie voor jong en oud: boerengolf. Dat heeft veel weg van minigolf ?extra large?.
 • Geen moderne fratsen bij toerrit A-Fords
  BARCHEM/RUURLO - Roodgevlekte koeien in 't buitengebied van 't Ruurlose Broek keken gistermiddag verschrikt op. Claxonnerend stuurden bijna veertig oude, voornamelijk A-Fords om iets over tweeŽn de Hulshofweg in. En dat leverde een prachtig nostalgisch plaatje op. Oude tijden herleefden.
 • Ook bij boerengolf in Den Hout raken ballen kwijt
  DEN HOUT - De regels van boerengolf zijn zo ongeveer hetzelfde als die van golf. Al zal er op de officiŽle golfbanen in Nederland wellicht wat meer gelet worden op de etiquette zoals die in sommige kringen als te doen gebruikelijk geacht wordt.
 • Lous stelt voor: Zorgboerderij de Munnikenhof
  Ze steken de handen uit de mouwen in de buitenlucht en door het contact met
 • Snorren door Noord-Limburg
  ?Dit dorp, ik weet nog hoe het was, de boerenkinderen in de klas, een kar die ratelt op de keien, het raadhuis met een pomp ervoor, een zandweg tussen koren door, het vee, de boerderijen...?
 • Jos van Spreeuwel wint Boerengolf
  HEERJANSDAM - Traditioneel is de laatste woensdag in augustus het strijdtoneel van Boerengolf op de IJsbaan in Heerjansdam. Sinds 2010 strijden de ondernemers uit het Waaldorp om de felbegeerde Gouden Klomp. Na een spannende finale werd Jos van Spreeuwel van Notariskantoor van Spreeuwel uit Barendrecht de winnaar van Boerengolf 2013.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal