Gelderland


boerengolf.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Gelderland
Anna Maria Hoeve
Boerengolf de anna maria hoeve -. boerengolf de anna maria hoeve is een prachtige boerengolfbaan in de landerijen van lunteren. u kunt er niet alleen boerengolfen, maar ook oud hollandse spelen beoefenen en barbecueen.
http://www.anna-maria-hoeve.nl

Boer En Golf
Www.boer-en-golf.nl | welkom | winssen in de buurt van nijmegen. boerengolf in de buurt van nijmegen voor een familiedag, personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. boerengolf in de open natuur!
http://www.boer-en-golf.nl

Boerengolf
Boerengolf brabant, limburg, gelderland, ... pagina met een overzicht van boerengolf locaties in noord-brabant, gelderland, limburg, utrecht, friesland, overijssel, ...
http://boerengolf.startspot.nl

Boerengolfenspijk
Boerengolf enspijk | een landelijk dagje uit. een gezellig dagje uit met vrienden, familie of collega\'s beleeft u bij ons op de boerderij. struin lekker door het weiland en geniet van de natuur!
http://www.boerengolfenspijk.nl

Degoedehoop
Camping de goede hoop - de gezelligste familiecamping in de achterhoek
http://www.degoedehoop.nl

Ertussenuit
Boerderijsport in gelderland. overzicht van boerderijsport in gelderland. in onze uitgids vindt u per provincie vindt u een een overzicht van boerderijsport en andere tips voor een dagje uit.
http://www.ertussenuit.com/links/96-7-1.htm

Vossegat
't vossegat, dé locatie voor een feest, gezins- of bedrijfsuitje!. 't vossegat in uddel (meerveld) is de ideale locatie voor een spetterend feest of een leuk bedrijfsuitje!
http://www.vossegat.nl

Gerelateerd
 • Nicoline kan alles, behalve bellen
  SPRUNDEL - De vraag van de verslaggever of hij mevrouw Franken aan de lijn kan krijgen voor een interview, moet haar man ontkennend beantwoorden. "Dat zal helaas niet gaan, mijn vrouw is doof, moet u weten", klinkt het verontschuldigend.
 • Ook in buitengebied Hedel een AED
  Nieuwsblad Het Kontakt: wekelijks in acht edities. Én online!
 • Lous stelt voor: Zorgboerderij de Munnikenhof
  Ze steken de handen uit de mouwen in de buitenlucht en door het contact met
 • Vrije tijd en Recreatie Beurs
  OPEN VRIJE TIJD EN RECREATIE WEEKEND OP ZATERDAG 11 FEBRUARI EN ZONDAG 12 FEBRUARI IN HET PAND VANJAN SCHREUR CARAVANS EN CAMPERSZandwilg 9-11 in WinkelEntree: GRATI
 • Wat is boerengolf en hoe speel je het?
  Boerengolf lijkt op het 'chique' golf in de zin dat de spelers een bal met behulp van een club met zo min mogelijk slagen in de volgende hole moeten zien te krijgen.
 • Brabanders op NK Boerengolf: geen prijs, wel lol
  GEESTEREN - Het NK Boerengolf 2012 is gewonnen door Kaasboerderij Weenink, team 1 uit Lievelde. Niet verbazingwekkend, want Peter Weenink is de uitvinder van het boerengolf. Het team ging naar huis met 1000 euro en de Gouden Klomp. Bij de damesteams won Zo Gruun als Gras uit Arienvelde. Bij de jeugd ging de eer naar Team Morgen Jeugd uit Beers.
 • Maandag 9 juni: Verrassend Dongen!
  Leer bewerken op een prehistorische manier, zalm roken op een terras of een nieuwe variant
 • De grootste QR-code ter wereld
  De boerenfamilie Kraay uit het Canadese Alberta is officieel houder van het record grootste QR-code ter wereld. Al jaren is er op het land van de Kraays
 • Sportief avontuur: verken rivier De Linge per fiets en kan..
  Beleef een sportief avontuur met De Betuwse Stromen. Op verschillende locaties langs de Linge huur je hier kano's, kajaks en fietsen.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal